Luxe driekamer-appartement op het prachtige Prinseneiland!

Dit appartement maakt onderdeel uit van een ontwikkeling dat in 2018 als nieuw is opgeleverd. Het is een heerlijk comfortabel appartement dat smaakvol en met stoere details is afgewerkt. Zo is er bij binnenkomst een brick-wall wat het appartement een extra loft gevoel geeft en zijn de kranen en schakelmateriaal (Busch & Jaeger) in zwart uitgevoerd.

Indeling:

U bereikt het appartement gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst staat in de gang, wanneer u deze gang naar achter doorloopt komt u in de ruime woonkamer met open keuken. Door het gehele appartement ligt een lichte eikenhouten vloer.

De moderne open keuken met spoeleiland is het middelpunt van de woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Men kan hier uitgebreid koken of aan het eiland plaatsnemen. Tevens bevindt het seperate toilet zich op deze etage.

Middels de interne trap aan de achterzijde van de woning bereikt men de master bedroom op de kapverdieping. Hier vindt u een badkamer en suite die is voorzien van losstaand bad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Wanneer u bij binnenkomst in het appartement gelijk rechts afslaat en de tweede interne trap oploopt bereikt u de tweede slaapkamer, tevens op de kapverdieping gesitueerd.

Bijzonderheden:

– Luxe gerenoveerd in 2018;

– Vloerverwarming;

– Brick-wall;

– Moderne keuken met spoeleiland;

– Gelegen op eigen grond;

– Woonoppervlakte 79,3 m² NEN ingemeten;

– Historische locatie!